Naar boven
Eurolight-living

Onze voordelen

De voordelen van Eurolight

  • Mooi & Betaalbaar wij zoeken altijd naar de juiste balans
  • Zeer groot aanbod en vaak direct leverbaar
  • Collectie van de mooiste producten van vele natuurlijke materialen
  • Volop keuze verlichting, wand-decoratie en woonaccessoires
  • Kom bij ons langs bij onze showroom bij Tica in Aalsmeer

Welkom bij Eurolight-living


Eurolight-living is gespecialiseerd in verlichting, wanddecoratie en woonaccessoires. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring bieden wij een zeer uitgebreide collectie waarbij wij rekening houden met de nieuwste trends.


Onze stijl wordt vaak ervaren als stoer, landelijk en trendy.  Hierbij worden wij geinspireerd door diverse Aziatische culturen. Wij produceren exclusief voor de detailhandel en interieur-speciaalzaken en maken gebruik van natuurlijke matrialen in combinatie met warme en sfeervolle kleuren. Eurolight-living is een groothandel concept en verkoopt exclusief aan de zakelijke markt.

  

Informatie voor consumenten
Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit, comfort, schitterende materiaalverwerking en exclusiviteit, dan hebben wij voor u een zeer uitgebreide collectie verlichting en andere woonaccessoires. Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u weten waar u deze kunt kopen? Ga dan langs bij een van de vele interieur-speciaalzaken in Nederland. Een overzicht van onze verkooppunten treft u hier aan.

Informatie voor detailhandel & winkeliers
Bent u geïnteresseerd in ons aanbod en uw bedrijf is professioneel actief met woning- of projectinrichting? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en ervaar de warmte van onze producten. WIlt u aansluitend klant worden, dan kan dat natuurlijk. Nadat u zich heeft aangemeld via de "registratiebutton" wordt u voorzien van inloggegevens waarmee de prijzen zichtbaar worden en u aansluitend kunt  gaan winkelen & bestellen in onze webshop. Houdt u echter wel rekening met een minmaal order bedrag van € 250,-.

Een selectie van onze collectie presenteren wij ook in onze showroom bij TICA te Aalsmeer. U bent ook daar van harte welkom. Wij verwelkomen u graag als klant! 

U bent al klant bij Eurolight-living?
Bent u klant bij ons? Klik dan op "Inloggen" of op "Mijn account". Vul vervolgens Uw inlogggevens in en klik op "Inloggen" onder Uw inloggevens.

Heeft u vragen? Dan mag u ons ook altijd even bellen, via 06 - 824 914 09.